Американската избирателна система е архаична и има очевидни недостатъци. Надяваме се,

...
Американската избирателна система е архаична и има очевидни недостатъци. Надяваме се,
Коментари Харесай

А Русия злорадства колко е калпава американската избирателна система |

Американската избирателна система е " архаична " и има " явни дефекти ". Надяваме се, че в Съединени американски щати няма да се стигне до " всеобщи вълнения ", заяви говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова.

Бих желал да отбележа, че в изискванията на почти тъждество сред противниците за президентския пост проличаха очевидните дефекти на американската изборна система, на които неведнъж са обръщали внимание интернационалните наблюдаващи, в това число и Службата за демократични институции и права на индивида на ОССЕ, както и приети специалисти в тази област. Това частично се дължи на архаичния темперамент на съответното законодателство и неналичието на регулация в него на редица основни моменти, разяснява Захарова.

Въпреки това се надяваме, че съществуващите в Съединените щати правни механизми ще дадат опция, в цялостно сходство с американската конституция, да се дефинира бъдещият държавен глава, а най-важното е да се избегне експлоадирането на всеобщи вълнения в страната. В същото време бих желала да подчертая, че изборът на държавен глава е извънредно право на американските жители, които заслужават гласовете им да бъдат вярно преброени, съобщи още говорителката на съветското външно министерство.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР